<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

dinsdag, februari 24, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (24)

Een bijzondere dag in blogland! Vandaag staat immers het grote moddertreffen tussen lowazzie en bernard op het menu. Het moet de catch- en knokpartij van het jaar worden en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Allebei zijn ze gewapend met een groot citatenboek en bernard heeft beloofd de smoel van lowazzie bij te werken tot hij er uitziet als Jeannine Leduc. Lowazzie houdt als extra troef een bijtend cursiefje over de 'duurzame ontwikkeling van een schrijver ' (ooit zevende op een cursiefjeswedstrijd in Ieper!) achter de hand. piglet zorgt voor de psychologische begeleiding van beide heren. Ze doet erg haar best en als de sfeer iets te verhit raakt geeft ze de heren een forse tik met haar cursus 'elementaire psycho-analyse'. merlina staat haar schattie bij en denkt na hoe ze haar kapsel met de rondspattende modder een nieuw elan kan geven.

Terzelfdertijd geniet dimi van zijn welverdiende vakantie. Met een cocktail in de hand zit hij op een exotisch strand en geniet hij van een soft-erotische act die cecil en huug, beiden getooid in strooien rokjes van Bikkembergs, voor hem opvoeren. vandamme en kip zijn er ook maar zij hebben hun gloednieuwe sofa in de andere richting gedraaid en kijken mee naar de filmopnames van de eerste langspeelfilm van lynnie. Het belooft een spannend verhaal te worden!

Ook hulla en atari zijn namens FuckFashion van de partij bij de strooien rokjes-act. Ze zijn het er echter al gauw beu, ook al omdat er geen elektro gedraaid wordt maar enkel smurfenliedjes, en omdat de molko-look-a-like weer opdaagt. De Molko-kloon trekt het zich niet aan en beweegt zich sensueel richting... Dimi!

[Door Bart Vandamme]