<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

woensdag, februari 04, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (23)

Cecil is in de wolken met zijn verjaardagscadeautje. Hij nodigt Bart Vandamme meteen uit om op zijn bed te zitten en bied hem een kopje cecilmelk aan. Cecil trekt iets gemakkelijks aan… en stelt voor om naar The Sound of Music te kijken. Hij toont hem ook zijn Kylie en Madonna verzameling. Bart Vandamme krijgt een heel nieuw beeld van homoseks, Hulla had het hem altijd anders voorgesteld.

Kip stort zich in Polen in de drank en vertelt haar medestudenten over haar lotgevallen met Vandamme en –natuurlijk- de zetel. Dertig keer. Haar klasgenootjes zijn het zo beu dat ze haar in de eerste de beste rivier gooien. Stomdronken vertelt ze haar verhaal aan een verdwaalde kikker.

Atari is op het nippertje opzij kunnen stappen toen Huug zich op hem stortte. Huug valt op Lowazzie die net zijn tanden in de oorlel van hulla gezet had. Zowal Huug, Lowazzie en de oorlel van Hulla belanden op de grond. Hulla gaat dan maar op zoek naar een donor-oorlel en woedend belt AtariMerlina met de vraag of Huug en Lowazzie kunnen dienst doen op haar stageplaats. Als paard.

Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met piglet. Door de grote omvang van haar hoofd ziet ze zich genoodzaakt zich een nieuw kapsel aan te meten. De vraag is welk. Op aanraden van TBFKAT en hulla meet ze zich een trendy nektapijtje aan. Onmiddellijk voelt ze zich veel beter op haar gemak in haar nieuwe Johnnybak. Merlina is echter niet zo overtuigd. Die werd laatst gezien terwijl ze zich met een hamer richting huize Dimi en huize Balloo snelde.

piglet