<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

maandag, februari 02, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (22)

Totaal overstuur door de besmeurde zetel vlucht Kip naar Polen. Bart Vandamme is voorlopig verleden tijd voor haar. Ze kon veel hebben, maar zomaar haar langverwachte zetel onder de vlekken steken was teveel van het goede. Een totaal ontredderde Vandamme dwaalt huilend door het land. Bartje maakt van de gelegenheid gebruik om Vandamme te ontvoeren. Hij schenkt geilobject Vandamme aan Cecil voor z'n 24ste verjaardag.

John Galliano stelt ondertussen z’n nieuwe herencollectie voor. Hij doet daarvoor beroep op een mysterieus supermodel dat door het leven gaat met de al even mysterieuze naam TBFKAT. Wanneer Merlina uit nieuwsgierigheid de foto’s in de krant bestudeert, herkent ze het trendy nektapijtje en de modieuze jarretelles van Tjuppe. Die zit in volle identiteitscrisis en weet niet goed meer of hij nu Dimi of Tjuppe is. Hij kiest dan maar voor de artiestennaam The Blogger Formerly Know As Tjuppe.

Merlina zit ondertussen nog met een ander probleem. De nevenwerkingen van Cecilmelk en de harde bal die ze op haar hoofd gekregen heeft, zorgen ervoor dat Piglet een ongezonde interesse begint te krijgen voor Johnnybakken. Elke wagen met ook maar de kleinste spoiler of een klein beetje tuning brengt haar in opperste staat van extase. Op het nippertje kan Merlina haar schattie/poepie ervan weerhouden een carjacking uit te voeren op een witte bespoilerde Johnnybak.

Hulla en Atari vieren op hun beurt er duchtig op los in de Culture Club. Aanleiding is hun zes maanden oude bizarre relatie. Er liggen echter kapers op de kust. Lowazzie en Huug hebben een duivelspact gesloten : zij willen het liefdeskoppel van 2004 uit elkaar halen. Lowazzie knabbelt op Hulla’s oor, terwijl Huug zich vol overgave op Atari stort. Slagen beide duivelse heerschappen in het verbreken van de band tussen Hulla en Atari ?

[door Tjuppe]