<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

dinsdag, januari 20, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (19)

Op de Amsterdamse walletjes aangekomen loopt Lowazzie Huug tegen het lijf. In de plaatselijke snoepwinkeltjes was Huug zijn voorraad toverbollen, lange rekkers en negerinetetten aan het aanvullen. Bij het zien van Lowazzie laat hij zijn ingekochte goederen onmiddellijk vallen (die tetten vond hij trouwens maar helemaal niets), gefascineerd als hij is door de toverbollen van Lowazzie.

Over ballen gesproken. Merlina probeert haar potentiƫle Eurosongtegenstanders een voor een uit te schakelen met een gerichte handbalworp. Storm is haar eerste slachtoffer. Tot groot jolijt van Piglet die totaal opgelucht in haar schattie's armen wil vallen. Merlina merkte de aanstormde Piglet niet op en knalt keihard een bal tegen haar ongelukkige madam.

Tjuppe flaneert ondertussen door de Gentse binnenstad met slechts een string aan. Het Gentse stadsbestuur vindt dat zo schitterend dat ze onmiddellijk de Tjuppe-route openen. Voor Tjuppe is de fun er dan wel helemaal af. Ook de string laat hij dan maar achterwege.

Hulla en Atari zijn daar zo van onder de indruk dat ze meteen een fotoreportage maken voor Fuck Fashion. Tjuppe wordt door beiden in alle mogelijke posities "getrokken". De bezoekersaantallen van Fuck Fashion schieten de hoogte in en ze vatten het plan op om de grote modehuizen door een vijandige overname in hun bezit te krijgen. Ze zoeken Cecil aan om hun plannen kracht bij te zetten.

Een nuchtere Bart Vandamme en ook Bruno zien hun grote fout in en kunnen net op tijd hun deelname aan Eurosong intrekken. De gedachte beoordeeld te worden door rock chick Dana Winner bleek ondragelijk. Bart neemt het eerste toestel richting Dublin nadat hij hoorde dat z'n Kip daar zit. Helaas, Kip had het zelfde idee en onderweg kruisen beiden vliegtuigen elkaar weer. Zal het ooit nog wat worden met de grote liefde tussen die twee ?

[Door Tjuppe]