<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

maandag, januari 19, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (18)

Tjuppe kocht de voorraad rode strings om zijn 5 jarig blauwe fabriekje te vieren. Hij was van plan ze uit te delen aan zijn allerliefste collega’s, maar daar komt helaas iets tussen.
Lowazzie daarentegen is blij dat hij zijn nutteloze ondergoed kwijt is gespeeld, en besluit om met het verdiende geld een wereldreis naar Frankrijk te gaan maken. Waarom hij Frankrijk de wereld vindt is nog niet duidelijk, en ook hijzelf is nog op zoek naar het antwoord. Daarom begint hij alsnog in Nederland met zijn wereldreis.

Als psychologe van Eurosong besluit Piglet om een psycholoog te gaan raadplegen: ze is namelijk verliefd geworden op Storm, een liefde die haar grote angstaanvallen bezorgt. In haar visioenen ziet ze de man steeds maar weer met designkledij van Hulla en Atari rondlopen. Roze foulards, een stuk of 10 sjaals en een mini-rokje zou zijn ranke lijf beter moeten doen uitkomen. Als een razende begint Piglet naar Merlina te bellen, maar die is te druk bezig met onderhandelen over het Sony-machintje dat ze van Cecil wil.

Kip ontdekt dat het niet Bart, maar Jean-Claude Vandamme is die haar tegenspeler zou zijn. Jean-Claude probeert haar tot een tango te verleiden, maar daar is ze doodsbang van. In blinde paniek schopt ze de actie-held verrot, en rent naar het eerste vliegtuig richting Dublin. In de lucht kruist ze de échte Vandamme, die samen met Bruno in een zatte bui besloot naar België te gaan om deel te gaan nemen aan Eurosong.