<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, november 21, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (9)

Cecil maakt het steeds bonter in de gevangenis. Hij heeft een getuigenrol in het proces Cools afgewezen wegens 'niet interessant genoeg' tot grote woede van Broeno. Deze zint op wraak. Cecil is dan maar zijn memoires aan het schrijven en zijn cel aan het herinrichten. Hiervoor heeft ie de hulp ingeschakeld van vlied die Cecil's gevangenispakje onder handen neemt. Cecils nieuwe kilt staat hem werkelijk beeldig.

In de kazachse steppe stelt Bart Vandamme zich vragen bij zijn nieuw-gevonden geaardheid wanneer hij bewonderend naar de bulten van een passerende kameel fluit. bartje -helemaal genezen- ondervraagt alcor en le feux over het aanvoelen van Kylie's achterste. Ze vertellen hem dat het niet zozeer een job is als een roeping. Bartje kan zich helemaal in hun wijze woorden terugvinden.
Piglet blijft haar bomauto tegen de verkeerde doelwitten rijden en fout parkeren. Ze valt om de twee minuten stil en het ziet er niet naar uit dat ze zal slagen. Ze wordt hysterisch wanneer haar ex-man DimiBorstkas haar de principes van het autorijden probeert uit te leggen. DJ Mel I Sa moet tussenbeide komen en probeert Piglet te sussen met een Pet Shop Boys liedje, ze kiest voor "Go West", een song die het westen verheerlijkt en bijzonder populair is bij het slappe handjes volkje. Even verwachten onze helden liquidatie door de Al Qaeda collega's, maar de terroristen beginnen vrolijk mee te wiegen en te zingen. Het wordt een heus feestje.

Kip is ondertussen belast met de zaak-cecil en hij hangt haar fameus de keel uit. Niet alleen weigert hij evian water (het moet vittel zijn), ook zijn constante metamorfoses werken op haar zenuwen. Lynnie brengt haar een bezoek en vertelt over de zwangerschap die ze zolang voor joerie en zijn vrouw verborgen hield. Lynnie beweert dat ze ontvoerd werd door buitenaardse wezens toen het allemaal gebeurde. Kip doet alsof ze luistert, maar leest haar mail. Ze heeft een email van de "the US Green Card lottery", nieuwsgierig klikt ze het aan..

Atari en baloo zijn in Vilvoorde beland. Ze kregen een lift en onderdak van Baloos werkgevers. Helaas zijn ze niet alleen in hun huis, dat merken ze als den dike, Mathousca en Vanessa 's nachts bij hen in bed kruipen...

[Piglet]