<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, november 21, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (8)

Dimi, AKA Tjuppe, draaft goedge(thee)mutst door de Kazachse steppe wanneer hij plots op een trainingskamp van Al-Qaeda stuit. Groot is zijn verbazing wanneer blijkt dat heel wat bekenden er in opleiding zijn. Piglet leert er met behulp van haar instructeur bomautorijden en Bart Vandamme is druk in de weer met het ineenknutselen van explosieven. Aanvankelijk was ook Bartje in opleiding, maar na een fout gelopen sessie 'gifmengerij' ligt die even in revalidatie.

KylieDJ Mel I Sa is opgevorderd om het officiƫle Al-Qaeda-volkslied te componeren. Men denkt aan Kylie voor de vocals en zo komen ook Le Feux en Alcor weer op de proppen. Zij zijn na de onderhandelingen voor de wereldtour opgevorderd als officiƫle kontmasseurs voor 's werelds bekendste achtersteven. De wereldtournee van Kylie & Les Mysteres wordt even uitgesteld en zal samenlopen met de geplande wereldtour van Al-Qaeda.

Cecil zit nog steeds in de gevangenis en krijg de unieke kans om kroongetuige te worden op het Proces Cools. Hij moet enkel de betrokkenheid van Hulla en Atari als opdrachtgevers bevestigen. Achter deze verdachtmakerijen schuilt natuurlijk Broeno, die handelt uit wraak. Hij kan nog steeds niet verkroppen dat Hulla ooit met hem heeft geslowd, en dan uiteindelijk toch voor Atari koos. Alles zal afhangen van Kip, want zij heeft het ondertussen middels een snelcursus op het Net geschopt tot opperrechter. Haar oordeel zal beslissend zijn.

Het meest verrassende nieuws komt echter van Lynnie. Zij onthult dat ze de mama is van het kindje van Joeri!!! Iedereen vraagt zich af hoe ze dat zo verborgen heeft kunnen houden...

[door : bart vandamme]