<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, november 21, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (7)

Met een schok ontwaakt Dimi uit z'n depressie na z'n mislukte huwelijk. Tot z'n verbazing stelt hij vast dat twee aapjes zich vastklampen aan z'n borst. Een langgerekte schreeuw weerklinkt wanneer hij beseft dat de aapjes eigenlijk mislukte kloontjes zijn van Sjors Boes en Tony Blèir. Tot overmaat van ramp duikt Michael Senior op. Die is aan de politie ontsnapt, onderwijl is hij echter z'n laatste restantje neus verloren. De hormoonrijke Sjors neemt de aldus ontstane holte bij Michael voor iets anders. Met z'n prikkertje in de holte raakt hij de hersenen van Michael. Lichte paniek breekt uit bij Sjors, hij wordt gerustgesteld door Tony met de woorden "Collateral damage". Met de theemuts diep over de oren getrokken trekt Dimi van de weeromstuit naar de Kazachse steppe.

Ondertussen kregen Le Feux en Alcor te horen dat Les Mystères het voorprogramma mag doen van de nieuwe wereldtoer van Kylie. Ze gaan op zoek naar de vermiste DJ Mel I Sa en Piglet. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op Broeno, Lynnie en Kip die zich alle drie in niet weinig compromiterende toestand bevinden. Het goede gesprek van het trio eindigde in de drank en een spelletje strippoker. Van het een kwam het ander ... Le Feux en Alcor trekken zich in alle discretie terug. Ze roepen Broeno wel nog na dat sommige culturen toelaten dat de man met 2 vrouwen trouwt. Piglet en DJ Mel I Sa blijven ondertussen wel onvindbaar.

Hulla en Atari zijn slaags geraakt over elkaars slippertjes. Het komt tot een worstelpartijtje in een grote bak vanillepap. De pap maakt dat beiden weer tot bedaren komen. Wat volgt is een uitgebreide goedmaaksessie. In de gevangenis weet Cecil zich ondertussen goed te vermaken. Als ambtenaar heeft hij immers het recht op heel wat privileges. Zo kan hij ongestoord zich laven aan sloten Veuve 'n Bourb en Bolli-Stolli. Heel eerlijk, eigenlijk weet hij niet eens meer dat hij in de gevangenis zit.

Bartje en Bart Vandamme trekken ondertussen op wereldreis. Ze genieten van de heerlijke zonsondergangen in de Amazone, worden gefilmd met de broek op de enkels aan het Witte Huis en hebben zelfs een persoonlijke ontmoeting met de leiders van Al-Qaeda.

[door : Tjuppe]