<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

donderdag, november 20, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (4)

Les Mysteres zingen onversaagd een strofe van het holebi-aids-songfestival-watnogallemaal-lied om hun collega terug op het rechte pad te brengen: "met heel veel kleur zonder één woord, een stilzwijgend rainbow-akkoord". Piglet ontwaakt uit de "ik heb eindelijk werk gevonden"-roes en herinnert zich dat brede borstkassen haar niets zeggen en dat ze eigenlijk een relatie heeft met DJ Mel I Sa. Deze is echter bijzonder gekwetst en wordt getroost door Lynnie.
Dimi-tjuppe-en-zijn-borstkas worden aangesproken door Le Feux de Perrie die hem verzekert dat niet Piglet maar wel hij de ster is van les Mysteres. Bodyguard Alcor staat er dreigend bij. Dimi's hartje slaat over van verliefdheid.

In Neverland wordt Cecil aangehouden door de politie wegens bestialiteiten. De kinderen van Michael waren eigenlijk vermomde aapjes. Hij gilt dat Bartje hem moet komen redden, maar die laatste heeft het druk met Kip en Bart Vandamme. Ze zijn op de verkeerde FOD terechtgekomen. Vandamme is kwaad op kip wegens haar relatie met broeno en overweegt zijn heil te zoeken in de mannenliefde. Kip trekt er zich niets van aan en besluit haar studies te laten vallen ten voordele van een carrière als kuisvrouw op de FOD.

Ondertussen houden Atari en Hulla zich nog steeds schuil onder het bed in Neverland. Ze spelen er met de playstation (het is een hoog bed) en nemen zich voor over dit avontuur te bloggen. De deur van de slaapkamer wordt opengezwaaid. De heren Atari en Hulla schrikken en botsen hun hoofd tegen de lattenbodem van het bed. Ze zijn bewusteloos...

[door : piglet]