<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

donderdag, november 20, 2003

UREN DAGEN NICHTEN (3)

Ondertussen ten huize Jackson ...

Cecil, Hulla en Atari vinden de slaapkamer van Prince Michael I en Prince Michael II. Ze smeden snode plannen. Cecil kruipt in bed met beide prinsjes en het trio begint aan de nodige lichaamsactiviteit. Wanneer Michael Senior de kamer binnenkomt, duikt hij uit puur enthousiasme mee in bed. Hulla legt vanuit de kleerkast kleerkamer alles op video vast. Atari zorgt verscholen onder het bed voor een zuivere en duidelijke klankopname. Met de tape willen ze de nodige dollars losweken bij het kleurenfabriekje. Maar wat als Bartje de tape onder ogen krijgt ???

Het huwelijksfeest van Dimi en Piglet verloopt chaotisch. De dierentuin van Vandamme en Kip wordt tijdig uitgeschakeld. Beiden durven niet binnenkomen bij het aanzicht van Dimi's imposante borstkas. Van pure ellende zoeken ze hun toevlucht op Cecil's FOD.

Lynnie zorgt ook voor de nodige opschudding door tijdens het feest duidelijke avances te maken ten aanzien van Bruno. Die weet niet meer wie hij nu ten huwelijk moet vragen.

Alsof dat nog niet genoeg is wordt het feest totaal verstoord door Les Mystères die het niet zien zitten dat hun ster huwt. De chaos is totaal ...

[door : tjuppe]