<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, november 28, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (15)

Hulla kan geen originele wens bedenken, en wenst dan maar gewoon de wereldvrede. Vreemd genoeg werkt het en is alles overal peis en vree. "Dat daar niemand eerder heeft aan gedacht", roept Hulla uit. Hij gebruikt de laatste wens om met al zijn weblogbezoekers samen naar Disneyland te gaan, en jawel, binnen de kortste keren staan ze met z'n allen bij Mickey Mouse en Donald Duck.

Bruno krijgt er prompt een job aangeboden. Hij mag dagelijks om 8u17, 9u21, 10u26, 11u47, 13u12, 14u08 en 15u92 zijn mening over alles en iedereen verkondigen in een eigen show. Ook boort hij elke dag één Disney-film de grond in. Hij krijgt met Cecil ook een sidekick, die tijdens de pauze zal vloeken op de infrastructuur van het Kinepolis-achtige complex.

Ondertussen wandelen de rest door het pretpark. Bartje, Alcor en Piglet zitten op alle attracties en Broeno vooral op vrouwelijke medewerksters. Bart Vandamme en Kip verdwijnen samen in het spookhuis maar komen er al vlug weer uit. Bleek dat ze Eddy Demey hadden geëngageerd!

DJ Mel I Sa noemt zich voortaan Merlina en houdt zich bezig met het schoppen van Goofy's. Tjuppe is niet te bekennen, maar die werd laatst gezien met een Goofy-pak onder de arm...

[Door Bart Vandamme]