<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

donderdag, november 27, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (14)

De wijze woorden van Dimi bestonden uit: ‘Oei, wat moet ik hiermee?’
De twee dames keken hem hulpeloos aan, en hoopten op genade van Dimi. Helaas, die maakte van zijn hart een steen, en schopte de hen buiten de KKTB. Dit was net wat ze wilden, dus uiteindelijk waren DJ Mel I Sa en Piglet best tevreden met de hardvochtigheid van Dimi.
Bart Vandamme, die maar later te horen kreeg dat de twee afvalligen buitengegooid waren, werd woeden op Dimi, en smeet ook hem buiten de KKTB, maar niet zonder eerst zijn mutsje af te nemen en zélf op te zetten. Hij bombardeerde zichzelf nu tot de Opperbevelhebber van het Kazachs Kabouter Theemuts Bevrijdingsleger.

Ondertussen hebben Hulla en Atari de wonderlamp bewreven, en verscheen de Geest van de Lamp aan hen. Hij vertelde hen dat ze samen 3 wensen mochten vervullen, en dat dit uiteraard niet zonder nadenken mocht geschieden.
Atari begon met ‘Ik wenste dat ik deftige hersenen had om te denken’, en zo geschiedde.
Er schoten nog 2 wensen over.

Bij de Cecilmelkfabriek zitten Alcor, Le Feux en Kip met de handen in het haar. Als ze niet snel aan een job raken in die fabriek mogen ze hun overlevingskansen op dit voor de wereld onbekende eiland wel vergeten.
De schoonheid van Alcor en Le Feux valt Cecil echter maar wat laat binnen, maar hij neemt hen uiteindelijk toch nog aan. Ze mogen elk een hoge positie innemen in de fabriek.
Of Bartje hier achter zit weten ze niet, maar beide heren zijn wel blij dat ze werk hebben.

Helaas zit hun kleine kompaan Kip nog steeds zonder werk, en zonder toekomst op het Cecilmelkeiland.
Broeno komt aangevaren met een bootje, en doet haar de gemakkelijkste oplossing ooit van de hand: ze moet een man worden.

[Door Kip]