<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

zondag, november 23, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (11)

DJ Mel I Sa probeert Broeno ervan te overtuigen om te wachten met zijn wraak tot Cecil uit de gevangenis is. Die wil daar echter niets van horen, en smeedt een plan dat iets te maken heeft met een Kazachse theemuts en wat TNT.
Omdat Broeno niet wil sterven bij zijn poging om Cecil om te brengen, hypnotiseert hij DJ Mel I Sa, en schakelt haar in om zijn pakketje af te leveren.
Het arme kind is volledig de kluts kwijt en zet zelf de muts op als ze op weg is naar Cecil. Ze ontploft, maar overleeft de klap.

Cecil is ondertussen de koning van de gevangenis geworden, en alle medegevangenen bewonderen hem om de vlotte snit van zijn pak en prachtig ingerichte cel. Hij heeft echter een draak als celgenoot, en die zet zijn memoires om de haverklap in brand, zodat Cecil nog geen centimeter verder geraakt is.
Vlied is echter al zo blij dat de draak de kleren van Cecil niet in brand steekt, of zelf een stel kleren vraagt.

Ondertussen zitten Alcor, Le Feux en Bart nog steeds in het te trage vliegtuig, op weg om de gekaapte Kip te gaan redden. Zij weet echter niet dat er een reddingsexpeditie op weg is, en probeert de gijzelnemers eigenhandig het vliegtuig uit te werken.
Deze willen daar echter niet van weten, en binden haar vast op haar stoel. Ze schenken haar 1 glas champagne in, en de arme Kip is volledig dronken.
Ze verklaart de grootste en dikste gijzelnemer de liefde.

Bart Vandamme werd gedumpt door de kameel, en botste tegen Lynnie op. Hij ontdekte dat zij zoveel mooier is dan om het even welke kameel, en verklaart haar de liefde.
Lynnie echter moet er niets van weten, want ze was op weg naar de garage om haar auto te herstellen.
Bart Vandamme loopt dan maar hopeloos verloren in de Kazachse steppe.

Hulla, Atari, Dimi en Piglet verdwalen al even goed in deze eindeloze steppe, want hun taxikameel is bezweken onder de hitte van de zon. Plots komen ze de ex van Bart Vandamme tegen. Met zijn 4 springen ze op de eenzame kameel, en die brengt hen naar het trainingskamp.

[Kip]