<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

woensdag, januari 25, 2006

UREN DAGEN NICHTEN (45) 

Occie neemt via zijn manager contact op met Pim om zijn op hol geslagen seksuele oriëntatie te kunnen delen met iemand. De twee besluiten om de hit 'Meisjes hebben ook wel iets' in de allerlaatste voorronde van Eurosong te brengen. Ze bezegelen hun samenwerking door tussen de schapenvelletjes te duiken met elkaar. Nog geen drie dagen later staan er hele zwarte zwart-witfoto's van het kersverse BV-koppel in Dag Allemaal, nog eens vier dagen later verschijnen er rare bobbels op Pims lijf: uit een medisch onderzoek blijkt dat hij allergisch is aan schapen, parfum van Gaultier en Kippen. Occie moet niets meer van Pim hebben en Ventie, die wil niets meer te maken hebben met Occie.

Ventie besluit Jacques te verleiden tijdens het exclusieve Eurosong Galadinner dat Piglet en Merlina georganiseerd hebben. Jacques is volledig teut en roept vootdurend: 'Investplus Beleggingsfonds op uw maat!' Duvelman schenkt hem nog een Duvel in en Jacques knijpt hem stevig tussen de billen. Kirrend slaat Duvelman zijn hand weg, radeloos kijkend naar Piglet en Merlina. Ze werpen hem een aanmoedigende blik toe en gaan dan verder met hun workshop 'Hoe maak ik zelf een strap-on-dildo?'. Enkel Dimi en Lynnie, gehuld in Hello Kitty-outfit, volgen pseudo-geïnteresseerd de workshop.

Ventie ziet dat het uitzichtloos wordt en stort zijn hart uit bij een ander slachtoffer van de triseksuele Occie: Fresco. Lang duurt het gesprek niet want Fresco wil dat iedereen zijn cowboyboots gezien heeft. Ze (Fresco) klauwtert op tafel en doet een dronken dansje. Huug, die net nog een pintje uit de frigo van Piglet en Merlina geplukt heeft, gaat er bij staan en schreeuwt vanop tafel: 'Hé Hulla, mislukt kutjournalistje', en hij schopt een lamp omver. Gelukkig is daar Tanguy Veys die meteen de politie waarschuwt. Nog geen vijf minuten later komen Mark Tijsmans en Andrea Croonenberghs binnengestormd. Tijsmans draait Huug binnen en Croonenberghs vindt het allemaal zo Sam dat ze de eerste de beste jongen vastgrijpt die in haar buurt zit: Bietje. Die is echter niet geïnteresseerd en stelt haar voor om de workshop bij Piglet en Merlina te volgen.

Hulla laat rillend van angst de gebeurtenissen bezinken. Cecil komt in kleermakerszit naast hem zitten en legt Hulla's hoofd in zijn schoot. 'Ik heb het ooit nog gedaan voor de open haard', fluistert Cecil. Consternatie alom en Atari pinkt een traantje weg. Dominiek vindt het allemaal maar niets en doet zijn beklag bij Bavada over het incestueuze homowereldje. Dykes and the City en The Girlfriend wijzen dan weer op de West-Vlaamse kneuterigheid wanneer plots iemand 'Bakkes, Marlon' zegt. Iedereen kijkt op en ziet hoe Marlon Vanco oog in oog staat met Bernard. 'Bakkes, Marlon', herhaalt Bernard.

(door Hulla)