<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

dinsdag, januari 24, 2006

UREN DAGEN NICHTEN (44) 

Fresco fluisterde dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. 'Een redelijk vreemde man kan je me moeilijk noemen', sprak hij. 'Want ik ben ... een vrouw!', waarop Fresco prompt haar tieten liet zien. Occie staarde ernaar en reageerde wat verbouwereerd. 'Maar... dat ding in je broek dan?' ... 'Da's gewoon mijn beamer', schaterde Fresco het uit! 'Er is vanavond immers Eurosong baby!!!' Op dat moment zwaaide de deur open en denderde quasi de ganse blogosfeer binnen, goed voorzien van drank, lasagne in zeven varianten en schapenvelletjes. Spikey had een hele zwarte zwarte neger aan de arm en Merlina had haar André Vermeulen-T-shirt aangetrokken, zo ook haar André Vermeulensokken, haar André Vermeulen-ondergoed en ze had een André Vermeulennotitieboekje bij. Bietje zeulde twee bakken Guinness mee. Voor de anderen had Bietje bovendien nog eens twee flessen Stassen meegebracht. Hij was in een druk gesprek verwikkeld met Bernard over de evolutie in de Ierse ESC-kandidaten en de relevantie ervan voor de strijd tegen de Engelse imperialisten.

Ook Duvelman ontbrak niet, al leek die wel in een andere wereld. Hij was enkel gekleed in een sok met streepjesmotief en murmelde iets onverstaanbaars over 'homobiliën' Jacques had hem blijkbaar zwaar gedrogeerd en escorteerde hem mee naar binnen. Hullabaloo was niet van de partij maar lang zou dat niet duren. Bleek immers dat hij Marcel Vanthilt diende te vervangen in de jury. Vanthilt was in elkaar geslagen door Cecil nadat hij het had aangedurfd in het openbaar te lachen met Madonna’s 'Ic ben droevik'. Baloo kweet zich prima van zijn taak en maakte de ene na de andere flutact met halfnaakte tienermeisjes genadeloos af. ... tot de act Bavada Dex ten tonele verscheen. Bavada had zich voor de lol ingeschreven en was vreemd genoeg in de vierde preselectie geraakt met zijn hardkoor-act. Kipje en Lynnie namen de zanglijnen daarbij voor hun rekening en moesten tevens zorgen voor het binnenrijven van de stemmen van de werkloze lesbo’s. Bavada omkaderde het geheel met een uitbundige percussie-act en Huug en Dimi stonden sensueel rond elkaars benen te kronkelen, beiden in één spannend marcelleke geperst. Baloo was verkocht en de rest van de jury volgde hem daarin. Johnny Logan verklaarde eens te meer ‘blown away’ te zijn en Yasmine lonkte naar Lynnie. Bart Peeters zei ‘waaw’ en besloot dan maar de rest van de show af te schaffen. Bavada Dex zou naar Griekenland gaan en iedereen leek daarmee akkoord.

Iedereen, behalve Piglet. La Pigleta had zich zelf ook ingeschreven, maar was niet in de preselectie geraakt. Begrijpelijk want ze had gekozen voor een akoestische ballad met Dominiek op Argentijnse gitaar en met een beatboxende Dykes and the city en The Girlfriend op de achtergrond. 'Kwestie van toch wat op te vallen'. Nu, dat was alleszins gelukt. Tijdens de selectie had Domi last gekregen van zijn darmen en was het op een nogal wansmakelijk boeltje uitgedraaid. Jammer, maar de winnaars bleken bereid tot een geste. Piglet zou een rol krijgen in de act en kreeg daarvoor de linten van Severine Dore in de pollen gestopt. Dat zei haar wel wat en dus barstte het feest weer los. Iedereen ging uit de bol en trok massaal op nachtelijke huizenjacht met Duvelman, die stilaan weer bij zijn positieven was.

Alleen Occie bleef wat verweesd achter. Hij bleef piekeren over het feit dat hij al maanden had zitten geilen op wat uiteindelijk een vrouw bleek te zijn. En eigenlijk stond hem dat nog wel aan. 'Meisjes hebben ook wel iets', mijmerde hij en prompt pende hij een zoveelste Moodswing-hit neer. Dit keer over een wilde fantasie met een dartele deerne met lang ros haar... Occie was hetero geworden!

[door bavada]