<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, december 10, 2004

UREN DAGEN NICHTEN (32) De marcellekes 

Huug zit in zak in as. Niet alleen wordt hij enkel maar door Dykes and the City en The Girlfriend gecruised, ook de verkoop van Marcellekes loopt als een trein... bij het potteuse gedeelte van de bevolking. "Ze zijn fan-tas-tisch", aldus Merlina die zich hiermee de pin-up van de lesbische wereld kan noemen. Flatterend, ja, maar toch niet het effect waar Huug op gehoopt had. Ten einde raad wendt hij zich dan maar tot psychoPiglet, maar deze heeft het te druk met cadeautjes kopen voor de halve wereldbevolking. "Hier Piglet, marcellekes! Geef ze aan mannen! Aan homo's! Alsjeblieft! Fresco vroeg er laatst nog één" krijst Huug. Maar Piglet heeft er geen oren naar.

Bietje oogst veel succes met zijn nieuwe theemuts en wordt gretig gefotografeerd door japanse toeristen in Dublin. Ook daar wordt hij een cultfiguur en hij ziet zich genoodzaakt zijn Westvlaamse tour uit te breiden met Japan. Dimi heeft het moeilijk. Zonder theemuts hangt zijn nektapijtje er maar slapjes bij. Hij overweegt om het af te knippen en te vervangen door een permanentje. Misschien eerst te rade gaan bij Baloo, de stijlgoeroe der lage landen? Deze heeft van trainspotten zijn beroep gemaakt en kan enkel nog gevonden worden in Gent Sint Pieters met een nep-kepie van de NMBS op zijn hoofd. Dimi overweegt ernstig om het hoofddeksel te stelen.

Bavada ziet de kans schoon om zijn grote nieuws bekend te maken. In het nieuwe jaar laat hij zich ombouwen tot een vrouw en laat hij zich Bava Binoche noemen! Om hun relatie te redden besluit Kip om dan maar om lesbisch te worden en ze schaft zich alvast een Marcelleke aan.

Raakt Huug zijn marcellekes nog kwijt aan mannen? Wordt hij lesbisch?
Raken Dykes en The Girlfriend nog uit den Delhaize?
Krijgt Fresco een kerstcadeau?
Heeft Merlina koud in haar Marcelleke?
Blijft Bietje in Japan?
Vindt Piglet schuldbemiddeling?
Wanneer koopt Kip haar eerste salopet en Bava Binoche haar eerste naaldhakken?
Hoe zit het met Dimi's gouden lokken?
Wordt Baloo gearresteerd voor stalking van treinen?

Dit. Of iets geheeeeeeeeel anders. In UrenDagenNichten 33!....

(Door Piglet)