<$BlogRSDUrl$> <$BlogRSDURL$>

vrijdag, november 28, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (15)

Hulla kan geen originele wens bedenken, en wenst dan maar gewoon de wereldvrede. Vreemd genoeg werkt het en is alles overal peis en vree. "Dat daar niemand eerder heeft aan gedacht", roept Hulla uit. Hij gebruikt de laatste wens om met al zijn weblogbezoekers samen naar Disneyland te gaan, en jawel, binnen de kortste keren staan ze met z'n allen bij Mickey Mouse en Donald Duck.

Bruno krijgt er prompt een job aangeboden. Hij mag dagelijks om 8u17, 9u21, 10u26, 11u47, 13u12, 14u08 en 15u92 zijn mening over alles en iedereen verkondigen in een eigen show. Ook boort hij elke dag één Disney-film de grond in. Hij krijgt met Cecil ook een sidekick, die tijdens de pauze zal vloeken op de infrastructuur van het Kinepolis-achtige complex.

Ondertussen wandelen de rest door het pretpark. Bartje, Alcor en Piglet zitten op alle attracties en Broeno vooral op vrouwelijke medewerksters. Bart Vandamme en Kip verdwijnen samen in het spookhuis maar komen er al vlug weer uit. Bleek dat ze Eddy Demey hadden geëngageerd!

DJ Mel I Sa noemt zich voortaan Merlina en houdt zich bezig met het schoppen van Goofy's. Tjuppe is niet te bekennen, maar die werd laatst gezien met een Goofy-pak onder de arm...

[Door Bart Vandamme]



donderdag, november 27, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (14)

De wijze woorden van Dimi bestonden uit: ‘Oei, wat moet ik hiermee?’
De twee dames keken hem hulpeloos aan, en hoopten op genade van Dimi. Helaas, die maakte van zijn hart een steen, en schopte de hen buiten de KKTB. Dit was net wat ze wilden, dus uiteindelijk waren DJ Mel I Sa en Piglet best tevreden met de hardvochtigheid van Dimi.
Bart Vandamme, die maar later te horen kreeg dat de twee afvalligen buitengegooid waren, werd woeden op Dimi, en smeet ook hem buiten de KKTB, maar niet zonder eerst zijn mutsje af te nemen en zélf op te zetten. Hij bombardeerde zichzelf nu tot de Opperbevelhebber van het Kazachs Kabouter Theemuts Bevrijdingsleger.

Ondertussen hebben Hulla en Atari de wonderlamp bewreven, en verscheen de Geest van de Lamp aan hen. Hij vertelde hen dat ze samen 3 wensen mochten vervullen, en dat dit uiteraard niet zonder nadenken mocht geschieden.
Atari begon met ‘Ik wenste dat ik deftige hersenen had om te denken’, en zo geschiedde.
Er schoten nog 2 wensen over.

Bij de Cecilmelkfabriek zitten Alcor, Le Feux en Kip met de handen in het haar. Als ze niet snel aan een job raken in die fabriek mogen ze hun overlevingskansen op dit voor de wereld onbekende eiland wel vergeten.
De schoonheid van Alcor en Le Feux valt Cecil echter maar wat laat binnen, maar hij neemt hen uiteindelijk toch nog aan. Ze mogen elk een hoge positie innemen in de fabriek.
Of Bartje hier achter zit weten ze niet, maar beide heren zijn wel blij dat ze werk hebben.

Helaas zit hun kleine kompaan Kip nog steeds zonder werk, en zonder toekomst op het Cecilmelkeiland.
Broeno komt aangevaren met een bootje, en doet haar de gemakkelijkste oplossing ooit van de hand: ze moet een man worden.

[Door Kip]



UREN, DAGEN, NICHTEN (13)

Wanneer de kameel van Hulla en Atari uit het zicht verdwenen is, steekt plots een storm op. Hulla en Atari worden bedolven onder een hoop zand en ontwaken tot hun verbazing in een grot vol schatten. Geen enkele schat kan hen echter bekoren nu ze hun Teigetje en Disneykasteelmuts voor eeuwig kwijt zijn. Voor eeuwig? Zeer zeker niet, want wat vinden ze tussen al het goud en zilver? Een heuse wonderlamp!

Ondertussen klampen Kip, Alcor, Le Feux en Bart zich vast aan de vleugel van het neergestorte vliegtuig, dobberend op de eindeloze oceaan. Ze spoelen aan op het schuimend strand van een eiland dat op geen enkele landkaart te vinden is. In de verte zien ze de oorsprong van al dat schuim: het is de Cecilmelkfabriek. Ze besluiten er te gaan solliciteren, maar Cecil wenst alleen schone jongelingen aan te werven. Hij ziet in Bart zijn ideale voorman. 'Dat is pure discriminatie' kakelt Kip, 'Daar zal ik het niet bij laten!' En ze bedenkt een plan.

Ondertussen is DJ Mel I Sa tot over haar oren verliefd geworden op haar huisslavin Piglet. Ze besluiten het KKTB te ontvluchten, maar dat is buiten de waard gerekend. De pas verworven macht is Bart Vandamme naar het hoofd gestegen. Hij neemt de ontrouwe KKTB-leidster en haar slavin gevangen en werpt hen voor Dimi's voeten. Tot zijn verrassing is Dimi hier niet over te spreken. Dimi kijkt zijn adjunct verontwaardigd aan en opent zijn mond om een paar wijze woorden tot Bart te richten...

Waar zullen Hulla en Atari de toverlamp voor gebruiken eenmaal ze hun mutsen teruggetoverd hebben? Zal Kip Broeno betrekken in haar plan het Cecilmelkmonopolie te doorbreken, en vooral : waarom tilt Dimi zo zwaar aan het feit dat Bart zo overijverig te werk ging bij het gevangennemen van DJ Mel I Sa en haar slavin?

[Door: Bruno (dat is dus niet Broeno)]



dinsdag, november 25, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (12)

In het trainingskamp aangekomen verwijdert Dimi zich eventjes. Groot is de verbazing van de anderen als even later het kamp omsingeld wordt door tientallen met Kazachse theemutsen versierde strijders. Een glunderende Dimi verschijnt aan de zijde van DJ Mel I Sa. Ze maken zich bekend als leiders van het Kazachs Kabouter Theemuts Bevrijdingsleger.

De Al-Qaeda-strijders worden onmiddellijk een kopje kleiner gemaakt. Voor de buitenlandse sympathisanten hebben ze een andere straf voorzien. Piglet wordt huisslavin van DJ Mel I Sa. Hulla en Atari worden vastgebonden op de rug van een kameel en zonder enige vorm van voedsel of drank de woestijn ingestuurd. Eerst moeten ze echter nog de rituele verbranding van hun Teigetje- en Disneykasteelmuts aanschouwen. Beiden barsten in hevige tranen uit.

Even verderop wordt Bart Vandamme opgepikt door het KKTBL. Hij krijgt de rol van adjunct van Opperbevelhebber Dimi aangeboden. Hij accepteert die rol vol enthousiasme.

Kip ontwaakt uit haar champagneroes en stormt vol afschuw naar de cockpit als ze merkt dat ze met haar hoofd lag te slapen op de grootste en dikste gijzelnemer. Ze overmeestert de piloot en stuurt eigenhandig het vliegtuig terug naar de vertrekplaats. Niet geheel vertrouwd met de besturingstechnieken van een vliegtuig komt ze in botsing met de reddingsmissie van Alcor, Le Feux en Bart. Als bij wonder overleeft ons viertal de klap en komt midden in de oceaan terecht.

Cecil wordt door minister van Justitie Laurette Onkelinx eigenhandig de gevangenis uitgewerkt. De koninklijke ambities en z'n onredelijke eisen werden haar te gortig. Aan zijn luizeleventje in de gevangenis en de afpersing van z'n medegevangenen houdt Cecil een aardige duit over. Hij start er een grote fabriek voor Cecilmelk mee op. Daarnaast begint hij ook een kledingslijn waarvoor Vlied wordt aangeworven.

Broeno ziet zijn kans op wraak schoon. Hij wil de flesjes Cecilmelk in een aantal warenhuizen vervangen door rattenvergif.

[Door: Tjuppe]



zondag, november 23, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (11)

DJ Mel I Sa probeert Broeno ervan te overtuigen om te wachten met zijn wraak tot Cecil uit de gevangenis is. Die wil daar echter niets van horen, en smeedt een plan dat iets te maken heeft met een Kazachse theemuts en wat TNT.
Omdat Broeno niet wil sterven bij zijn poging om Cecil om te brengen, hypnotiseert hij DJ Mel I Sa, en schakelt haar in om zijn pakketje af te leveren.
Het arme kind is volledig de kluts kwijt en zet zelf de muts op als ze op weg is naar Cecil. Ze ontploft, maar overleeft de klap.

Cecil is ondertussen de koning van de gevangenis geworden, en alle medegevangenen bewonderen hem om de vlotte snit van zijn pak en prachtig ingerichte cel. Hij heeft echter een draak als celgenoot, en die zet zijn memoires om de haverklap in brand, zodat Cecil nog geen centimeter verder geraakt is.
Vlied is echter al zo blij dat de draak de kleren van Cecil niet in brand steekt, of zelf een stel kleren vraagt.

Ondertussen zitten Alcor, Le Feux en Bart nog steeds in het te trage vliegtuig, op weg om de gekaapte Kip te gaan redden. Zij weet echter niet dat er een reddingsexpeditie op weg is, en probeert de gijzelnemers eigenhandig het vliegtuig uit te werken.
Deze willen daar echter niet van weten, en binden haar vast op haar stoel. Ze schenken haar 1 glas champagne in, en de arme Kip is volledig dronken.
Ze verklaart de grootste en dikste gijzelnemer de liefde.

Bart Vandamme werd gedumpt door de kameel, en botste tegen Lynnie op. Hij ontdekte dat zij zoveel mooier is dan om het even welke kameel, en verklaart haar de liefde.
Lynnie echter moet er niets van weten, want ze was op weg naar de garage om haar auto te herstellen.
Bart Vandamme loopt dan maar hopeloos verloren in de Kazachse steppe.

Hulla, Atari, Dimi en Piglet verdwalen al even goed in deze eindeloze steppe, want hun taxikameel is bezweken onder de hitte van de zon. Plots komen ze de ex van Bart Vandamme tegen. Met zijn 4 springen ze op de eenzame kameel, en die brengt hen naar het trainingskamp.

[Kip]



vrijdag, november 21, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (10)

Wanneer Walter Grootaers merkt dat zijn huis twee nieuwe bewoners telt is hij door het dolle heen. Hij trommelt heel schrijvend Vlaanderen op maar wanneer de benieuwde fotografen de slaapkamer snuffelend insluipen zijn Atari en Balloo al lang ontsnapt, met de hulp van Lynnie. Met haar geblutste vroemtuig raast ze naar het Al Qaeda trainingskamp om orde op zaken te stellen. Plots duikt een auto op uit het niets en Lynnie remt te laat. De twee vroemtuigen knallen tegen mekaar en een Kazachse theemuts dwarrelt door de lucht. Wanneer Atari, Balloo, Lynnie, Piglet en Dimi bekomen zijn van de klap besluiten ze een taxi te bellen om hen naar de Kazachse steppe te voeren.

Groot is hun verbazing wanneer ze Bart Vandamme op een kameel zien aandraven. "Mijn nieuwe vriendje", murmelt hij. Piglet belt snel naar Kip om juridisch advies in te winnen. Kip blijkt op een door al Qaeda gekaapt vliegtuig onderweg te zijn naar de Verenigde Staten en de nerveusiteit slaat dan ook toe. Piglet houdt zoals steeds het hoofd koel: "Dit is een prima test voor Alcor, Le Feux en Bart". Het trio snelt zich op een vliegtuig en ze zetten de achtervolging in. Het vliegtuig haalt niet genoeg snelheid en dan besluiten ze maar om Kylie overboord te gooien.

Ondertussen is de taxikameel terug in de Kazachse steppe en Dimi bedenkt plots dat hij zijn theemuts is kwijtgespeeld. Piglet verzekert hem om vlied opnieuw te contacteren om een hip mutsje te breien. Iedereen tevreden? Toch nie. Wanneer Cecil te horen krijgt dat Dimi een hippe gebreide muts krijgt wil hij er ook één. Broeno heeft zich ondertussen ook op het trainingskamp gestort om daar zijn zoete wraak voor te bereiden op Cecil. En daar ontmoet hij DJ Mel I Sa...

[Door: hullabaloo]



UREN, DAGEN, NICHTEN (9)

Cecil maakt het steeds bonter in de gevangenis. Hij heeft een getuigenrol in het proces Cools afgewezen wegens 'niet interessant genoeg' tot grote woede van Broeno. Deze zint op wraak. Cecil is dan maar zijn memoires aan het schrijven en zijn cel aan het herinrichten. Hiervoor heeft ie de hulp ingeschakeld van vlied die Cecil's gevangenispakje onder handen neemt. Cecils nieuwe kilt staat hem werkelijk beeldig.

In de kazachse steppe stelt Bart Vandamme zich vragen bij zijn nieuw-gevonden geaardheid wanneer hij bewonderend naar de bulten van een passerende kameel fluit. bartje -helemaal genezen- ondervraagt alcor en le feux over het aanvoelen van Kylie's achterste. Ze vertellen hem dat het niet zozeer een job is als een roeping. Bartje kan zich helemaal in hun wijze woorden terugvinden.
Piglet blijft haar bomauto tegen de verkeerde doelwitten rijden en fout parkeren. Ze valt om de twee minuten stil en het ziet er niet naar uit dat ze zal slagen. Ze wordt hysterisch wanneer haar ex-man DimiBorstkas haar de principes van het autorijden probeert uit te leggen. DJ Mel I Sa moet tussenbeide komen en probeert Piglet te sussen met een Pet Shop Boys liedje, ze kiest voor "Go West", een song die het westen verheerlijkt en bijzonder populair is bij het slappe handjes volkje. Even verwachten onze helden liquidatie door de Al Qaeda collega's, maar de terroristen beginnen vrolijk mee te wiegen en te zingen. Het wordt een heus feestje.

Kip is ondertussen belast met de zaak-cecil en hij hangt haar fameus de keel uit. Niet alleen weigert hij evian water (het moet vittel zijn), ook zijn constante metamorfoses werken op haar zenuwen. Lynnie brengt haar een bezoek en vertelt over de zwangerschap die ze zolang voor joerie en zijn vrouw verborgen hield. Lynnie beweert dat ze ontvoerd werd door buitenaardse wezens toen het allemaal gebeurde. Kip doet alsof ze luistert, maar leest haar mail. Ze heeft een email van de "the US Green Card lottery", nieuwsgierig klikt ze het aan..

Atari en baloo zijn in Vilvoorde beland. Ze kregen een lift en onderdak van Baloos werkgevers. Helaas zijn ze niet alleen in hun huis, dat merken ze als den dike, Mathousca en Vanessa 's nachts bij hen in bed kruipen...

[Piglet]



UREN, DAGEN, NICHTEN (8)

Dimi, AKA Tjuppe, draaft goedge(thee)mutst door de Kazachse steppe wanneer hij plots op een trainingskamp van Al-Qaeda stuit. Groot is zijn verbazing wanneer blijkt dat heel wat bekenden er in opleiding zijn. Piglet leert er met behulp van haar instructeur bomautorijden en Bart Vandamme is druk in de weer met het ineenknutselen van explosieven. Aanvankelijk was ook Bartje in opleiding, maar na een fout gelopen sessie 'gifmengerij' ligt die even in revalidatie.

KylieDJ Mel I Sa is opgevorderd om het officiële Al-Qaeda-volkslied te componeren. Men denkt aan Kylie voor de vocals en zo komen ook Le Feux en Alcor weer op de proppen. Zij zijn na de onderhandelingen voor de wereldtour opgevorderd als officiële kontmasseurs voor 's werelds bekendste achtersteven. De wereldtournee van Kylie & Les Mysteres wordt even uitgesteld en zal samenlopen met de geplande wereldtour van Al-Qaeda.

Cecil zit nog steeds in de gevangenis en krijg de unieke kans om kroongetuige te worden op het Proces Cools. Hij moet enkel de betrokkenheid van Hulla en Atari als opdrachtgevers bevestigen. Achter deze verdachtmakerijen schuilt natuurlijk Broeno, die handelt uit wraak. Hij kan nog steeds niet verkroppen dat Hulla ooit met hem heeft geslowd, en dan uiteindelijk toch voor Atari koos. Alles zal afhangen van Kip, want zij heeft het ondertussen middels een snelcursus op het Net geschopt tot opperrechter. Haar oordeel zal beslissend zijn.

Het meest verrassende nieuws komt echter van Lynnie. Zij onthult dat ze de mama is van het kindje van Joeri!!! Iedereen vraagt zich af hoe ze dat zo verborgen heeft kunnen houden...

[door : bart vandamme]



UREN, DAGEN, NICHTEN (7)

Met een schok ontwaakt Dimi uit z'n depressie na z'n mislukte huwelijk. Tot z'n verbazing stelt hij vast dat twee aapjes zich vastklampen aan z'n borst. Een langgerekte schreeuw weerklinkt wanneer hij beseft dat de aapjes eigenlijk mislukte kloontjes zijn van Sjors Boes en Tony Blèir. Tot overmaat van ramp duikt Michael Senior op. Die is aan de politie ontsnapt, onderwijl is hij echter z'n laatste restantje neus verloren. De hormoonrijke Sjors neemt de aldus ontstane holte bij Michael voor iets anders. Met z'n prikkertje in de holte raakt hij de hersenen van Michael. Lichte paniek breekt uit bij Sjors, hij wordt gerustgesteld door Tony met de woorden "Collateral damage". Met de theemuts diep over de oren getrokken trekt Dimi van de weeromstuit naar de Kazachse steppe.

Ondertussen kregen Le Feux en Alcor te horen dat Les Mystères het voorprogramma mag doen van de nieuwe wereldtoer van Kylie. Ze gaan op zoek naar de vermiste DJ Mel I Sa en Piglet. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op Broeno, Lynnie en Kip die zich alle drie in niet weinig compromiterende toestand bevinden. Het goede gesprek van het trio eindigde in de drank en een spelletje strippoker. Van het een kwam het ander ... Le Feux en Alcor trekken zich in alle discretie terug. Ze roepen Broeno wel nog na dat sommige culturen toelaten dat de man met 2 vrouwen trouwt. Piglet en DJ Mel I Sa blijven ondertussen wel onvindbaar.

Hulla en Atari zijn slaags geraakt over elkaars slippertjes. Het komt tot een worstelpartijtje in een grote bak vanillepap. De pap maakt dat beiden weer tot bedaren komen. Wat volgt is een uitgebreide goedmaaksessie. In de gevangenis weet Cecil zich ondertussen goed te vermaken. Als ambtenaar heeft hij immers het recht op heel wat privileges. Zo kan hij ongestoord zich laven aan sloten Veuve 'n Bourb en Bolli-Stolli. Heel eerlijk, eigenlijk weet hij niet eens meer dat hij in de gevangenis zit.

Bartje en Bart Vandamme trekken ondertussen op wereldreis. Ze genieten van de heerlijke zonsondergangen in de Amazone, worden gefilmd met de broek op de enkels aan het Witte Huis en hebben zelfs een persoonlijke ontmoeting met de leiders van Al-Qaeda.

[door : Tjuppe]



donderdag, november 20, 2003

UREN, DAGEN, NICHTEN (6)
Na Kip haar mislukte zelfmoordpoging zoekt ze troost bij Cecil in de gevangenis. Deze klaagt echter de oren van haar lijf over een chronisch gebrek aan Sony en gemis aan Bart. Bart zelf denkt daar wel anders over...

Terug in de slaapkamer in Neverland ontwaken Hullabaloo en Atari. Door de aftershock begint Hulla volledig over zijn affaire met Eddy De Mey. Atari is hiervoor zo boos dat hij zijn slippertje met Nina de Man in hulla's gezicht gooit.

Maar, bij nader inzien was het volledig Nina de Man NIET! Het was namelijk Dj Mel I Sa met een nieuwe zonnebril. Maar toch.. Ze had de X-factor! Natuurlijk werd de nodige discretie in acht genomen, zodat Hullabaloo noch Piglet dit te weten kwamen.

Bart Vandamme weet ook nog een boekje open te doen over de borstkast van Dimi. Wegens jeugdige lezers (Cf. Loly) kan ik dit jammergenoeg niet publiceren. Sleutelwoorden waren silicone, mes, bloed en een platgereden kuikentje. Een verheldering van de feiten wordt nog verwacht...

Kip, Lynnie en Bruno spreken af voor een goede babbel...
En wie weet voor wat nog?

[door : atari]



UREN, DAGEN, NICHTEN (5)

De bewusteloze Atari en Hulla worden van onder het bed uitgesleept door Bart en Bart Vandamme, die samen eigenlijk op zoek waren naar Cecil om hem te vertellen dat Bart hem verlaat.
Ze leggen beide bewusteloze jongemannen neer in het gras, en wachten tot ze ontwaken.

Ondertussen is het Dj Mel I Sa doorgedrongen dat Lynnie niets voor haar is, en stort ze zich weer in de armen van Piglet. Piglet steekt haar tong uit naar Lynnie, die zich gaat troosten in de gevangenis, bij Cecil.

Dimi en de bodyguard dansen om elkaar heen, een antwoord op de vraag ‘wie heeft de breedste borstkas’ zoekend. Dimi beslist dat de zijne de mooiste is, en laat Alcor in de steek.
Dimi houdt van dieren, en ook van aapjes, en gaat zich over de door Cecil reeds misbruikte aapjes ontfermen. De arme beestjes verwelkomen hem en zijn borstkas met plezier.

Kip poogde zich te verdrinken in de emmer met water waarmee ze de gangen aan het kuisen was, wegens het verdriet om het achterlaten van haar studieboeken, maar deze poging mislukte. Het water was nét niet diep genoeg.
Broeno dacht dat ze het deed omdat ze hem verloren was aan Lynnie, en vond het jammer dat deze poging mislukte.

[door : kip]



UREN, DAGEN, NICHTEN (4)

Les Mysteres zingen onversaagd een strofe van het holebi-aids-songfestival-watnogallemaal-lied om hun collega terug op het rechte pad te brengen: "met heel veel kleur zonder één woord, een stilzwijgend rainbow-akkoord". Piglet ontwaakt uit de "ik heb eindelijk werk gevonden"-roes en herinnert zich dat brede borstkassen haar niets zeggen en dat ze eigenlijk een relatie heeft met DJ Mel I Sa. Deze is echter bijzonder gekwetst en wordt getroost door Lynnie.
Dimi-tjuppe-en-zijn-borstkas worden aangesproken door Le Feux de Perrie die hem verzekert dat niet Piglet maar wel hij de ster is van les Mysteres. Bodyguard Alcor staat er dreigend bij. Dimi's hartje slaat over van verliefdheid.

In Neverland wordt Cecil aangehouden door de politie wegens bestialiteiten. De kinderen van Michael waren eigenlijk vermomde aapjes. Hij gilt dat Bartje hem moet komen redden, maar die laatste heeft het druk met Kip en Bart Vandamme. Ze zijn op de verkeerde FOD terechtgekomen. Vandamme is kwaad op kip wegens haar relatie met broeno en overweegt zijn heil te zoeken in de mannenliefde. Kip trekt er zich niets van aan en besluit haar studies te laten vallen ten voordele van een carrière als kuisvrouw op de FOD.

Ondertussen houden Atari en Hulla zich nog steeds schuil onder het bed in Neverland. Ze spelen er met de playstation (het is een hoog bed) en nemen zich voor over dit avontuur te bloggen. De deur van de slaapkamer wordt opengezwaaid. De heren Atari en Hulla schrikken en botsen hun hoofd tegen de lattenbodem van het bed. Ze zijn bewusteloos...

[door : piglet]



UREN DAGEN NICHTEN (3)

Ondertussen ten huize Jackson ...

Cecil, Hulla en Atari vinden de slaapkamer van Prince Michael I en Prince Michael II. Ze smeden snode plannen. Cecil kruipt in bed met beide prinsjes en het trio begint aan de nodige lichaamsactiviteit. Wanneer Michael Senior de kamer binnenkomt, duikt hij uit puur enthousiasme mee in bed. Hulla legt vanuit de kleerkast kleerkamer alles op video vast. Atari zorgt verscholen onder het bed voor een zuivere en duidelijke klankopname. Met de tape willen ze de nodige dollars losweken bij het kleurenfabriekje. Maar wat als Bartje de tape onder ogen krijgt ???

Het huwelijksfeest van Dimi en Piglet verloopt chaotisch. De dierentuin van Vandamme en Kip wordt tijdig uitgeschakeld. Beiden durven niet binnenkomen bij het aanzicht van Dimi's imposante borstkas. Van pure ellende zoeken ze hun toevlucht op Cecil's FOD.

Lynnie zorgt ook voor de nodige opschudding door tijdens het feest duidelijke avances te maken ten aanzien van Bruno. Die weet niet meer wie hij nu ten huwelijk moet vragen.

Alsof dat nog niet genoeg is wordt het feest totaal verstoord door Les Mystères die het niet zien zitten dat hun ster huwt. De chaos is totaal ...

[door : tjuppe]




UREN DAGEN NICHTEN (2)

Atari, Hulla, Cecil en niet-bloggend aanhangsel plannen zaterdag een uitstap naar Disneyland Resort Paris. Ze belanden echter in Neverland en openen er de jacht op Michael Jackson. De enorme veiligheidsmaatregelen beletten de vier om Jackson bij de lurven te vatten.

Dus schakelen ze de hulp in van Dimi - glimmende borstkas - 15. Als een bezetene gaat hij op zoek naar de popster maar plots wordt zijn queeste verstoord door het supersonische gepiep van Lynnie. Dimi trekt zich terug uit de strijd en snort vroemtuiggewijs terug naar het blauwe fabriekje waar hij zijn nieuwe collega piglet ontmoet. Het is liefde op het eerste gezicht en meteen smeedt het duo trouwplannen. Waarop Kip en de grootste Belgische zoöfiel aller tijden, Bart Vandamme, dreigen om alle dag beest-hoofdrolspelers op het huwelijksfeest te droppen.

Wanneer ook Bruno zijn huwelijk aankondigt met de winnaar van de Big Supporter Awards 2003 slaan bij Kip alle stoppen door: zij was zijn uitverkorene.


[door : hullabaloo]



UREN DAGEN NICHTEN (1)

Hulla ergert zich deze ochtend weer aan een stinkende ouwe trut op de bus. Neen, het komt nooit goed tussen hem en Nina De Man. Cecil van zijn kant blijft in de onzekerheid zweven wat betreft zijn benoeming. Wat hij niet weet is dat ook Piglet op die job aast! Dat kan dus nog vonken geven.

In het blauwe fabriekje sleurt Tjuppetot verbazing van zijn collega's voortdurend zware dossiers heen en weer. Extra musculaire massa is er echter nog niet te bespeuren. Nog iets dichter naar de kust toe bereidt Kip zich voor op het grote optreden van vanavond. De stemoefeningen beginnen wel wat ergernis op te wekken bij enkele klasgenoten, en bij haar prof.

En Vandamme houdt zich weer onledig met bloggen terwijl hij eigenlijk beter een artikel zou afwerken... Wordt vervolgd!

[door : bart vandamme]